Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - سپاه استان زنجان از چند سال گذشته به موضوع آموزش مهارت‌های کارآفرینی برای سربازان ورود کرده و از سال ۹۸ تاکنون به بیش از ۲ هزار سرباز مهارت‌های لازم خوداشتغالی را آموخته و قرار است به سربازان وام‌های خوداشتغالی نیز اعطا شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، چند مدتی است که موضوع مهارت آموزی به سربازان بحث داغی در سراسر کشور شده  و منتقدان سربازی اجباری معتقدند برای آینده سربازان بعد از پایان خدمت اغلب سربازان هیچ مهارتی نداشته و نمی‌توانند جذب بازار کار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو مجلس یازدهم به موضوع تغییر قوانین سربازی در کشور ورود کرده و معتقد است که باید سربازی در این روزها با سربازی 50 سال گذشته تفاوت داشته باشد. حتی مجلس حقوق سربازان را در سال جاری پنج برابر کرد و معتقد بود که حقوقی که به سرباز داده می‌شود باید در حد مقام و منزلت آنان باشد. حتی مجلس وعده داده است در بودجه سال آینده باز هم افزایش حقوق چند برابری شامل سربازان خواهد شد.

اما نهایتاً نباید فراموش کنیم دوره سربازی بالاخره پایان خواهد یافت و افزایش حقوق تاثیری در شکل‌گیری آینده حرفه‌ای آنها ندارد بلکه بهتر است به‌قول معروف به‌جای ماهی به سربازان ماهیگیری بیاموزیم تا بتوانند براساس مهارتی که به دست می‌آورند پس دوره خدمت وظیفه در جامعه وارد بازار کار شوند.

حال با اینکه قوانین سربازی در کشور تغییرات آنچنانی نکرده و فقط برخی موارد به صورت طرح موضوع مطرح شده؛ سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان به شکل خودجوش از چند سال گذشته وارد موضوع مهارت‌آموزی سربازان شده و از سال 98 تاکنون به بیش از 2 هزار سرباز مهارت‌ لازم خوداشتغالی آموخته است.

محسن رضایی، معاون نیروی انسانی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: سربازان با شرکت در دوره آموزشی مهارت آموزی، علاوه بر آموزش‌های نظامی، آموزش‌های علمی و عملی در رشته‌های مختلف را نیز کسب می‌کنند، بنابراین بر اساس نیازمندی و علاقه مشمولان کلاس‌بندی انجام شده و آموزش‌های لازم ارائه می‌شود.

وام خوداشتغالی

وی با بیان اینکه بیش از 200 رشته در رشته‌های فنی و حرفه‌ای، کشاورزی، ورزش و جوانان، ارتباطات و فناوری اطلاعات در این دوره‌های آموزشی به سربازان تعلیم داده می‌شود، گفت: پیگیر هستیم تا سربازانی که مهارت را یاد می‌گیرند بلافاصله با اتمام دوره سربازی بتوانند وام خوداشتغالی دریافت کنند و اقدام به ایجاد شغل مناسب به حرفه خود کنند.

معاون نیروی انسانی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با بیان اینکه طول این دوره‌های آموزشی حداقل 60 و حداکثر 200 ساعت است، عنوان کرد: این دوره‌های آموزشی از سال 98 آغاز شده و قریب به 2 هزار سرباز نیز آموزش‌های لازم را سپری کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بعد از اتمام دوره به سربازان گواهینامه مهارت صادر می‌شود گفت: برای مهارت سربازان نیروهای مسلح در استان برنامه‌ریزی مدونی شده است که با ارتقاء کارگاه‌های آموزشی محیط کار واقعی کیفیت و اثربخشی آموزشی مهارتی در سطح استان ارائه شود.

طهرانچی: دانشگاه باید مهارت گفت‌وگوی اجتماعی را بالا ببردمشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر 1400 به سربازی فراخوانده شدند

به‌هرحال امیدواریم حالا که این حرکت قابل توجه در استان زنجان آغاز شده سایر مناطق هم با استفاده از تجارب مفید آن گام‌های موثرتری در این زمینه برداشته و امکان آموختن مهارت‌های حرفه‌ای مناسب با توانمندی‌ پرسنل وظیفه خود مهیا کنند.

انتهای پیام/ی

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سپاه انصارالمهدی مهارت آموزی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدمهدی صافی با اشاره به تحول در رویکرد آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: رویداد بزرگ صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در راستای اجرای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ایجاد تحول در نظام آموزش و ارتقای کیفیت آموزشی و مهارتی دانشجویان در دانشگاه آزاد دزفول آغاز به کار کرد.

وی با اشاره به استقبال بالای واحد‌های صنعتی برای مشارکت در این رویداد ادامه داد: ۳۱ شرکت صنعتی شمال خوزستان برای پذیرش یک هزار دانشجو در قالب کارآموزی طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اعلام آمادگی کرده‌اند و در نمایشگاه صدرای این دانشگاه حضور دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: یادگیری نکات عملی و تجربی در محیط کار، ارتقای سطح مهارتی و کارآمادگی دانشجویان، افزایش اعتماد به نفس، کسب تجربه و ایجاد سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و فراهم شدن فرصت استخدام پس از فارغ‌التحصیلی از مزایای کارآموزی طرح پویش است.

وی افزود: گسترش و اجرای بهینه طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)، معرفی دانش آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان در بنگاه‌های اقتصادی و همچنین استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به عنوان مدرسان مهارتی در دانشگاه از اهداف برگزاری این رویداد است.

صافی با بیان اینکه رویداد صدرا فرصت مناسبی برای صنعت به منظور جذب و استفاده از دانشجویان علاقه‌مند و جویای کار فراهم می‌کند، گفت: حضور دانشجو در محیط کار در حین تحصیل و تجربه عملی دانش و مهارت‌هایی که در دانشگاه کسب کرده است نقش تعیین کننده‌ای در اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد.

وی تغییر ذائقه اجتماعی در انتخاب رشته‌های دانشگاهی را از دیگر اهداف برگزاری این رویداد دانست و افزود: رویداد صدرا و آشنایی جوانان به ظرفیت‌های شغلی صنایع و بنگاه‌های کارآفرین موجود نقش تعیین کننده‌ای در ذائقه سازی و هدایت جوانان به سمت رشته‌های کاربردی مورد نیاز صنعت دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری میان دانشگاه و صنایع و فراهم کردن فرصت حضور اساتید و دانشجویان در صنعت به منظور شناسایی و حل مشکلات و مسائل مبتلا به واحد‌های صنعتی از دیگر دستاورد‌های مهم رویداد صدرا است.

۵۰ واحد صنعتی و صاحبان کسب و کار برای شرکت در رویداد بزرگ صدرا اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۳۱ واحد صنعتی، کارآفرین و فعال در بخش کسب و کار در نمایشگاه این رویداد ظرفیت‌ها و نیاز‌های خود را ارایه کردند.

رویداد صدرا مخفف «صنعت، دانشگاه و راه اشتغال» است که با مشارکت دانشگاه‌ها، شرکت‌های مختلف فناور و مراکز رشد و شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی به منظور ایجاد ارتباط میان دانشگاه، صعت و اشتغال برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه و رویداد صدرا زمینه‌ساز حضور دانشجویان در طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان است. برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه‌های توانسته است زمینه اشتغال بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی را در سراسر کشور فراهم کند

فعالیت این نمایشگاه که از دهم اردیبهشت ماه آغاز شده تا دوازدهم اردیبهشت ماه میزبان دانشجویان این واحد است. علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۴ با حضور در این نمایشگاه ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و نیاز‌های واحد‌های صنعتی، تولیدی و کارآفرین امکان فعالیت در این واحد‌ها به عنوان کارورز را دارند.

دیگر خبرها

  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان دار است
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • سربازان زن صهیونیست دچار حملات پانیک می‌شوند
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج